Nyheder

AeroMexico til Barcelona tre gange ugentligt← Tilbage

AeroMexico til Barcelona tre gange ugentligt

På den nye rute benyttes udelukkende Dreamliner 787-8 fly, der gør den ca. 11 timer lange tur til en behagelig oplevelse for både ferie- og forretningsrejsende.
 
Ruten flyves på tirsdage, torsdage og lørdage. Der er afgang fra Barcelona kl 14.40 med ankomst til Mexico City kl. 19.35. Returflyvning sker med afgang fra den mexicanske hovedstad kl. 18.20 og ankomst til Barcelona kl. 12.40 dagen efter.
 
Med tre ombordklasser, Premier, AM plus og Standard Economy, er non-stop flyvningen tilgængelig for alle typer rejsende på de fleste budgetter. Det gælder selvfølgelig fra AeroMexicos fire andre gateways i Europa: Amsterdam, London, Paris og Madrid.

Du finder alle nyheder og opdateret information om AeroMexico på selskabets danske agent webside, klik her