Nyheder

Ny teknik forbedrer regulariteten← Tilbage

Ny teknik forbedrer regulariteten

At flyve til Færøerne, hvor vind- og vejrforhold ofte er anderledes end på det europæiske fastland, har gennem tiden medført mange forsinkelser.

Men hos Atlantic Airways har vi løst problemet og forbedret regulariteten, blandt andet ved at udstyre samtlige Airbus A319/320 fly med det avancerede system RNP AR01.

Det lyder indviklet – men det er det ikke: RNP systemet giver vores piloter og fly mulighed for at navigere udenom f.eks. turbulens og særlige vindforhold over længere afstande. Og dermed bliver vi bedre i stand til at starte og lande, selv under vejrforhold, hvor andre må give op.

RNP systemet har tydeligt bevist sit værd for vores passagerer, som oplever den klart højeste regularitet på ruter til og fra Færøerne. Atlantic Airways er det eneste selskab i Europa, som benytter RNP AR01.