Nyheder

​Disse flyselskaber er mest præcise i verden← Tilbage

​Disse flyselskaber er mest præcise i verden
OAG er verdens største udbyder af flydata, og hvert år gennemfører selskabet en undersøgelse, der viser hvilke flyselskaber og lufthavne på kloden, der er bedst til at få millioner af flypassagerer frem til deres destination – til tiden.

Den såkaldte OTP – On Time Performance – betyder, at et fly skal være ankommet til ankomstlufthavnen indenfor 15 minutter fra det planlagte ankomsttidspunkt, for at kunne kaldes ”rettidigt”. Og når OAG sammenligner de faktiske ankomsttidspunkter med de planlagte for verdens 250 største flyselskaber, skiller nogle få sig ud. Nummer et på listen over de mest præcise flyselskaber i 2018 er Copa Airlines, der fra sin base i Panama City betjener 80 destinationer i Nord-, Mellem- og Sydamerika. Det Panama-baserede flyselskab, som i vores del af verden er repræsenteret af Discover the World, havde sidste år en OTP på hele 89,79 %, skarpt forfulgt af lettiske airBaltic med 89,17 % og Hong Kong Airlines med 88,11 %.

Hong Kong Airlines, der som det bedst placerede flyselskab i Asien fik en tredjeplads blandt verdens mest præcise flyselskaber. Med sin flåde på i alt 38 Airbus fly af typerne A320, A330 og A350 flyver selskabet til mere end 100 destinationer i Fjernøsten, Nordamerika og Australien fra basen i Hong Kong.
 
Du kan finde hele OAG’s rapport med verdens mest præcise flyselskaber og lufthavne her.