Nyheder

​15 millioner rejsebureaukunder booket på Expedia’s rejsebureau-platform← Tilbage

​15 millioner rejsebureaukunder booket på Expedia’s rejsebureau-platform
Senior Director i Expedia TAAP, Diego Pedrani, siger: “Vi er glade for at kunne fejre denne milepæl i Expedia TAAP. Vores stærke booking-værktøj har oplevet en dramatisk vækst siden vi etablerede den. TAAP giver rejsebureauerne mulighed for at vækste deres forretning ved at tilbyde deres kunder konkurrencedygtige priser og muligheder gennem Expedia gruppens inventory. Og Expedia TAAP tilbyder også populære services såsom aktiviteter på destinationerne, last-minute muligheder og konkurrencedygtige pakkerejse-priser.

Expedia TAAP er en del af Expedia Partner Solutions (EPS), et af flere B2B brands i Expedia gruppen, og benyttes af mere end 35.000 rejsebureauer i over 30 lande; Den voksende popularitet har sin baggrund i den innovative teknologi som platformen er udviklet på, blandt andet en individuelt tilpasset itinerary builder, omgående booking-bekræftelse og transaktionsrapportering i realtid.
Expedia TAAP giver rejsebureaukunderne adgang til over 600.000 overnatningssteder, flyafgange fra mere end 500 flyselskaber, biludlejning gennem 175 udbydere og mere end 35.000 oplevelses- og aktivitetsmuligheder på destinationer over hele verden.

Pedrani tilføjer: ”For et år siden blev TAAP overført til Expedia Partner Solutions, og dermed fik vi tilført yderligere ressourcer til at vækste platformen. Resultatet har været en accelereret vækst, og vi har tydeligt demonstreret præcis hvor værdifuld platformen er for vores rejsebureau-partnere. Expedia Partner Solutions er entydigt fokuseret på at levere ekspertise, personlig service, teknologi og redskaber, der gør det muligt for rejsebureauerne at nå deres fulde potentiale.

Holiday XP, der er et engelsk rejsebureau med 12 butikker, har opnået en vækst på 30% i antal bookinger i 2019, blandt andet på grund af deres brug af Expedia TAAP, som er blevet bureauets primære booking platform.

Joe Line, administrerende direktør i Holiday XP siger: ”Vi bruger Expedia TAAP fordi platformen giver vores kunder mulighed for at finde bedre priser og betingelser end de kunne finde på egen hånd på nettet. Den gennemsnitlige besparelse for vores kunder er 15% på overnatning. Samarbejdet med vores Expedia TAAP team har desuden gjort det let for vores egne rejsekonsulenter at få fuldt udbytte af platformens mange muligheder, og derigennem bidrage til væksten i vores forretning.”

1000 Mile Travel Group, der er leverandør af travel management løsninger har også oplevet en vækst på flere millioner dollar siden de begyndte at bruge Expedia TAAP, og har de seneste tre år haft en vækst på over 20% årligt. Virksomheden har tredoblet antallet af tilsluttede agenter, ekspanderet på nye markeder i England og har nu planer for yderligere ekspansion i USA.
Ben Ross, der er administrerende direktør og stifter i 1000 Mile Travel Group, siger: ”Vi tester jævnligt andre bookingplatforme, men hver gang ender vi med at vælge Expedia TAAP. Det er en nemt tilgængelig platform, enkel at bruge, og vi finder hver gang de bedste priser og valgmuligheder, når vi sammenligner med andre.”

Expedia TAAP modtog i 2018 to Travel Weekly Magellan Awards som anerkendelse for sine online ydelser – en Gold Award for ”Generel rejseplanlægning” og en Silver Award som et af de bedste online rejsebureauer (OTA’er).