Nyheder

Oplev rockbandet The Who på Caesars Palace← Tilbage

Det legendariske rockband, The Who, har annonceret, at de i 2020 vil fortsætte deres 'MOVING ON!' turné med flere datoer i 2020. Bandet vil vende tilbage til The Colosseum på Caesars Palace til en række af shows den 5., 7., 9., 12., 14. og 16. maj 2020. 

Billetpriserne starter på $69, og bliver sat til salg for offentligheden fra fredag den 13. december kl. 10 PTS på ticketmaster.com, og kan derudover købes ved personligt fremmøde på The Colosseum på Caesars Palaces billetkontor. The Who fan club medlemmer vil have adgang til førsalg, som begynder onsdag d. 4. december kl. 10 PST. 

Derudover kan Caesars Rewards medlemmer, Caesars Entertainment's loyalitetsprogram, så vel som Live Nation og Ticketmasket kunder få adgang til førsalg, der begynder onsdag den 11. december kl. 10 PST. Alt førsalg slutter torsdag den 12. december kl. 10 PST. 
Alle shows starter kl. 20, bortset fra showet den 16. maj, der starter kl. 21.30.