Nyheder

Copa Airlines - nr. 1 på punktlighed← Tilbage

Copa Airlines er netop blevet udnævnt til det mest punktlige flyselskab i Latinamerika for syvende år i træk ved at opnå et punktlighedsindeks på 92,16% i tidsmæssige ankomster. Dette er det højeste blandt mere end 500 luftfartsselskaber, der er gennemgået i diverse kategorier verden over! 

Udover dette tildelte Londons officielle flyselskabsguide (OAG) Copa Airlines som det næstmest punktlige flyselskab i verden i sin "Punktlighedsliga 2020", der fremhævede en stigning i det panamanske flyselskabs punktlighedsindeks fra 89% til 92% i det sidste år. 

Disse anerkendelser bekræfter Copa Airlines' forpligtelse til at levere service i verdensklasse og imødekomme passagerernes behov, der regelmæssigt er afhængige af, at flyselskabet ankommer til tiden til dets 80 destinationer i hele Amerika.