Nyheder

Nyt luftfartsselskab, Flybe← Tilbage

Nyt luftfartsselskab, Flybe

Med over 120 ruter spredt ud på 15 lande, flyver Flybe hvert år 8 millioner passagerer rundt til og fra 81 lufthavne på tværs af UK og resten af Europa.
De var indtil deres salg til Connect Airways det største regionale flyselskab i Europa og havde flere UK-indenrigsflcninger end noget andet flyselskab. I alt 53% af alle britiske flyvninger inden for det britiske fastland (eksklusive London). 
Deres to hubs er Manchester og Birmingham lufthavnene, men de har også flere codeshares, som muliggør forbindelser til langdistanceflyvninger fra lufthavne såson London Heathrow, Paris CDG, Dublin og Amsterdan.
Flybe er medlem af European Regions Airline Association. 

Flyselskabet opererer med en flåde på 76 flyvemaskiner - 54 Bombardier Q400, 6 Embraer E195m 11 E175 & 5 ATR 72s, og er blevet anerkendt som det mest punktlige UK-baserede luftfartsselskab. 

Flybe er blandt verdens største operator af 78-seat Q400, der er den mest miljøvenlige, tilgængelige passagerflyvemaskine. Dash 8 Q400 blev valgt frem for dens forgænger grundet dens 30% stigning i effektiv brændstofudnyttelse. Q'et står for 'Quiet', da Dash har cabin noise suppression, som giver passagerene en mere behagelig oplevelse på rejsen. 

I 2020 vil Flybe blive kendt som Virgin Connect. 

Discover the World Nordic has been dedicated GSA for Flybe, Nordic Countries
Christiansborggade 2 
DK-1558 Copenhagen V
Denmark 

E-mail: flybe@discovertheworld.dk
Phone: +45 33 25 25 66


Please share with your colleagues